websikehealthcheck

Blog...

4 KÉRDÉS ÖNMAGADHOZ, MIELŐTT TANÁCSADÓHOZ MENNÉL

KÉSZEN ÁLLSZ AZ ÉLETED MEGVÁLTOZTATÁSÁRA? EZT A 4 KÉRDÉST GONDOLD ÁT

Mindannyian időnként elakadunk az életünkben. Szem elől tévesztjük vagy nem is igazán találjuk a céljainkat, megakadunk egy komolyabb döntés meghozatalakor, meggátolnak minket a régi rossz szokások, vergődünk a rossz kapcsolatainkban.

Amikor tehetetlennek érzed magad egy adott helyzetben, szinte reménytelennek látod, hogy megtaláld a jó megoldást, kiiktasd a zavaró tényezőket, azzal azonban nem igazán akarsz szembenézni, hogy VÁLTOZTATNOD kell.

 

A változás nehéznek tűnik, hiszen ragaszkodunk ahhoz, amit addig tettünk. Pedig sokszor csak másképpen kell nézned az adott problémára.

Néha elég egy dolgot megváltoztatni, hogy a folyamat elinduljon, azonban előfordul, külső segítségre van szükséged a változtatáshoz.

Ebben nagy segítségedre lehet egy coach , aki kérdéseivel teljesen más nézőpontból világít rá a problémáidra és azok okára.

Mielőtt tanácsadóhoz mennél, gondold át ezt a 4 kérdést, ami abban segít, hogy átgondold az életed, mi az amire igazán vágysz, mit szeretnél.

Ha ezekre a kérdésekre őszintén válaszolsz, már kapsz egy olyan támpontot, amin el tudsz indulni.

Mit akarsz elérni az életedben?  Itt elsősorban nem csak a külső dolgokra gondolok, mint autó, ház, pénz, hanem azokra, melyek inkább belülről fakadnak és nem tárgyakhoz, anyagiakhoz köthetőek: barátok, kapcsolatok, karrier, egészség stb. Ezek összegyűjtése és megfogalmazása, leírása önmagad számára már megmutatja azt, hogy számodra mi a fontos és mivel van dolgod.

Mit akarsz csinálni? Merj egy nagyot álmodni! Határozz meg valami nagy dolgot, amire vágysz, ami túlnő a jelenlegi gondolkodásodon. Amit szeretnél de mégis azt mondod, ez

lehetetlen. Ne korlátozd be magad. Tágítsd a teret, tágítsd a komfortzónádat. Kezdd apró lépésekkel és meglátod, idővel túlnősz magadon. Sokkal többre vagy képes, mint azt elhiszed magadról.

Mit akarsz megtanulni, elsajátítani? Tanulni, fejlődni soha nincs későn. Minél többet tanulsz, olvasol, rá fogsz jönni, hogy milyen keveset is tudsz. Mindig keress valami apró tanulni valót. A tanulás a legjobb út az önfejlődés útján. A tudás által növekszel, leszel több, magabiztosabb.

 

Mit akarsz adni magadból a világnak? Mindannyian úgy születünk, hogy van egy életfeladatunk. Ez benned van. Valami amiben jó vagy. Akkor tudsz kiteljesedni, ha ezt a feladatot megtalálod önmagadban. Ehhez azonban fontos az, hogy tisztában legyél önmagaddal, a fenti kérdések tükrében.

Milyen egyedi tudást, dolgot, készséget tudsz adni? Találd meg magadban mire születtél és add át az arra váró embereknek, anélkül, hogy várnál cserébe valamit.

Gondold végig ezt a 4 kérdést őszintén és meglepően sok választ fogsz kapni az életedet érintően. Nem sok, csupán 4 kérdés és pár őszinte óra az életedből, de azt hiszem megéri.

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST MÉG MA!

KÉSZEN ÁLLSZ A VÁLTOZÁSRA?

Abban a pillanatban mikor a fejedben kavargó gondolataidat leírod, az valósággá válik.

Akkor már nem csak álmodsz, hanem csinálod.

Mindent írj le amit szeretnél, amire vágysz.

AZ INDULÁS EGYETLEN MÓDJA A: KEZDÉS.

Kezdd el most.

Ha pedig a kérdések megválaszolását követően úgy érzed, hogy segítségre van szükséged a változás megkezdéséhez, keress bátran és én elkísérlek ezen a kalandos utazáson.

Lépj velem kapcsolatba egy 30 perces, ingyenes konzultáció keretében, ahol eldöntheted, hogy szeretnél -e velem a változás útjára lépni.
KATT IDE!

Kozák-Ágó Szilvia

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük