websikehealthcheck

Rólam mondták

“Szilvivel egy vállalkozás építő mentor programban ismerkedtem meg és dolgoztunk együtt hónapokig. Már akkor is imádtam a Mozaikcsalád coaching ötletét, munkáját. Emellett vidám, humoros, támogató személyisége számomra egyértelművé tette, ha oda érkezik a magánéletem (elváltan, egy gyerekkel), hogy mozaikcsaládos leszek, nem kérdés, hogy Vele szeretnék ezen együtt munkálkodni. Ez menet közben aktuálissá is vált az életemben. El is kezdtük a közös munkát Szilvivel (melyben mind a párommal együtt veszünk részt). A konzultációk (egyéni és páros, mert ő így dolgozik és ez is nagyon jó) mindig rengeteg felismerést hoznak, Szilvi empatikus hallgatóként, együttérző társként, sok tapasztalattal (ami nekem fontos volt) és ismeretanyaggal rendelkező szakemberként maximálisan felkészülten dolgozik velünk, a mi kis alakuló mozaikcsaládunkon. Számomra megnyugvás, hogy tudom egy szakember segítségével mindent megteszünk az új családunk sikeréért. Szilvi fogja a kezünket, támogat. Hálás vagyok, hogy Ő áll mellettünk és haladunk az új úton.
Meg kell tapasztalni Szilvivel a közös együttműködést! Garantálom, hogy ütős lesz!”

G.Anett és Tamás (mozaikcsaládos pár)

“Szilvia kedves, közvetlen személyiségének köszönhetően már az első konzultáció is felszabadultan indult. Úgy éreztem, mintha csak a gyerekkori barátnőmmel ültem volna le beszélgetni. Tapasztalatai, személyes megélései, szakmaisága révén hatékonyan támogat és mutat irányt a céljaim elérésében. Nagyon hamar és jól ráérez a valódi problémára. Minden konzultáción érezhető a segítő hozzáállás, támogatás.
Iránymutatásának köszönhetően nem maradt el az a felismerésem, hogy áldozatos munkával, kitartással a kezdeti nehézségek ellenére még egy nagyon nehéz élethelyzet is leküzdhető. A folyamat során elindult bennem az a változás, ami segítségével egy minőségibb, magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb élet felé visz.”

J. Edina újrakezdés (válás után, mozaikcsalád)

“Már az első percben éreztem, hogy jó helyen vagyok. Egy kedves barátnőm ajánlásával kerültem Szilviához, egy nehéz és fájdalmas élethelyzetben. Bizalom, támogatás, profizmus, derű és sok nevetés ami jellemzi a konzultációinkat. Bármikor számíthatsz rá, nem engedi el a kezed…egy igazán jó és különleges szakember.”

S. Zsófia (párkapcsolat válás után)

“Egy ingyenes előadás során ismertem meg Szilviát. Olyan élethelyzetben voltam, amikor szükségem lett egy külső támogatóra, segítőre. Nem csalódtam az első megérzésemben. Szilvia nagyon különleges, egyedi. Azt gondolom, hogy sokmindent meg lehet tanulni egy szakmában, azonban van amire születni kell. Szerintem Ő erre született. Segíteni. Támogatni. Elhiszed, hogy értékes vagy. A konzultációk mindig nagyon oldottak és hatékonyak voltak, melynek a végére már tisztán láttam, hogy merre tovább. Én nagyon nehezen nyitok az emberek felé, azonban vele nagyon könnyű volt a közös munka.”

K. Bernadett (életközépi válság)

„Szilvi kedves, nyugodt, megértő, elfogadó személyiség. Célirányosan és hatékonyan lehet vele együttműködni, gondolkodni. Jól irányzott kérdéseivel aktívan megdolgoztat az ülések során. Olyan kérdéseket tesz fel, amelyek jól megvilágítják a probléma gyökerét, az ok-okozati összefüggéseket és gondolkodásra késztetnek. Az inspiráló közös munka eredményessége rövidtávon mérhető, kézzel fogható, hatékony. Egy olyan szemléletváltozáson mentem keresztül , ami Szilvi nélkül nem valósulhatott volna meg. Eszközöket adott a magam és környezetem megértéséhez. Őszintén ajánlom mindenkinek, ha elakadásában szakértő segítségre van szüksége. Nagyon hálás vagyok neki!”

Fehérné Gáspár Anita Veszprém (projekt munkatárs)

„Szilviával a Lineo International Consulting Kft. felnőttképzésén találkoztam, ahol ő hallgató volt én pedig oktató. Már a képzés alatt kitűnt a képessége illetve rátermettsége arra vonatkozóan, hogy hitelesen, lelkiismeretesen, méltóan fogja képviselni a szakmát tanulmányainak befejezését követően. Személy szerint szívből tudom ajánlani, mint volt tanára és sok sikert kívánok Neki.”

Nagy-Bogos Hajnalka Budapest (life coach, oktató, ügyvezető)

„Közel 10 évvel ezelőtt váltam el és kezdtem új életet. Két gyermekes apaként elsődleges szempont volt számomra gyermekeim mentális védelme, hogy minél kevésbé sérüljön lelkiviláguk. Nem volt egyszerű feladat, mivel sajnos válásunk cseppet sem volt konfliktusmentes. A napi problémák dacára természetes igényként egyre jobban vágytam egy új, friss párkapcsolatra. Szerencsére nem sokat kellett várnom és hamar rátaláltam mostani páromra, akivel azóta is nagy boldogságban élünk. Ő szintén elvált, egy lány gyermeket nevel egyedül közel 16 éve. Mint a legtöbb társas kapcsolatban nálunk is felmerültek időszakos problémák, amik a klasszikus elvált szülők és gyerekeik neveléséből, együttéléséből fakadtak. Mivel az én gyerekeim külföldön élnek édesanyjukkal, így sajnos évente csak négyszer, ötször adódik lehetőségem a velük történő kapcsolattartásra. Annak ellenére, hogy a gyerekek és párom jól kijönnek egymással, adódtak helyzetek, minek kapcsán külső segítség bevonását láttuk a legkézenfekvőbbnek. Itt jött képbe Szilvia. Ő abszolút körültekintően közelítette meg problémánkat és mindezt hihetetlen empátiával. Hamar kialakult közöttünk az a fajta bizalom, ami elengedhetetlen a mielőbbi eredmények eléréséhez. Szakmai felkészültsége és tenni akarása hamar kézzelfogható eredményekben is megmutatkozott. Az általa javasolt módszereket jól érthető módon, életszerű példákkal tette még érthetőbbé számunkra, amikkel könnyedén tudtunk azonosulni és a való életben is frappánsan alkalmaztuk őket. Párom gyermekével látványosan javult a kettőnk közötti kommunikáció, ami nem utolsó sorban javított a párkapcsolatunk minőségén is. Szilviát azoknak a mozaik családoknak ajánlom, akik szeretnék kellő diszkréció mellett, a lehető leghatékonyabb szakmai fogásokkal megoldani magánéleti problémájukat és visszatérni egy fenntartható, harmonikus családi idillhez.

Párom és magam nevében is köszönjük Szilvia!”

Sz. Attila Budapest (ügyvezető) 

„Szilvivel a coach tanfolyamon találkoztunk és együtt végeztünk. Szilvi nagyon közvetlen, humoros és melegszívű rendkívüli empátiával. Ajánlom őt azok számára, akik nehéz döntési vagy élethelyzetben vannak és valódi támogatásra és segítségre van szükségük, hogy hogyan tovább. De vigyázat, a folyamat végén nehéz lesz tőle megválni!”

Dr. Bódis Noémi Gödöllő (gazdasági vezető)

„Budapestről elköltözve egy kis városba, elhagyva a családi fészket, tele aggodalommal és feszültséggel, hogy vajon jó döntést hoztunk –e. Gyerekeink a felnőtté válás küszöbén, minden nap vívódva, helyes –e ennyire elengedni őket. Ilyen és hasonló kérdések közepette ismertem meg Szilvit, aki mosolyával, sugárzó jókedvvel és tele optimizmussal segített megválaszolni ezeket a kérdéseket. Ő volt az, aki igazán hitelesen tudta eljuttatni az üzenetét, hogy nem vagyok ezekkel a gondokkal. Minden találkozást úgy éltem meg vele, hogy az idő nem csak gyorsan telt, hanem minőséggel megtöltve. Köszönöm neki ezt és hálás vagyok, hogy Szilvi nemcsak egy jó szomszédom, hanem remek tanácsadóm is lett a változásokkal teli hétköznapjaimban. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Gyepes Ágnes Balatonalmádi (TEVA-projektvezető)

Gyere el egy konzultációra!

Folyamatosan tanulok új coaching technikákat, melyek a munkám során a hatékonyabb és gyorsabb fejlődést támogatják a kliensek számára.

Ha úgy érzed, hogy egy helyben topogsz és nem tudod merre tovább vagy csak hiányzik valami plussz a továbblépéshez, keress meg bátran.

Üzenetet írok