Rólam mondták

„Szilvi kedves, nyugodt, megértő, elfogadó személyiség. Célirányosan és hatékonyan lehet vele együttműködni, gondolkodni. Jól irányzott kérdéseivel aktívan megdolgoztat az ülések során. Olyan kérdéseket tesz fel, amelyek jól megvilágítják a probléma gyökerét, az ok-okozati összefüggéseket és gondolkodásra késztetnek. Az inspiráló közös munka eredményessége rövidtávon mérhető, kézzel fogható, hatékony. Egy olyan szemléletváltozáson mentem keresztül , ami Szilvi nélkül nem valósulhatott volna meg. Eszközöket adott a magam és környezetem megértéséhez. Őszintén ajánlom mindenkinek, ha elakadásában szakértő segítségre van szüksége. Nagyon hálás vagyok neki!

Fehérné Gáspár Anita Veszprém (projekt munkatárs)

 

„Szilviával a Lineo International Consulting Kft. felnőttképzésén találkoztam, ahol ő hallgató volt én pedig oktató. Már a képzés alatt kitűnt a képessége illetve rátermettsége arra vonatkozóan, hogy hitelesen, lelkiismeretesen, méltóan fogja képviselni a szakmát tanulmányainak befejezését követően. Személy szerint szívből tudom ajánlani, mint volt tanára és sok sikert kívánok Neki.”

Nagy-Bogos Hajnalka Budapest (life coach, oktató, ügyvezető)

 

„Közel 10 évvel ezelőtt váltam el és kezdtem új életet. Két gyermekes apaként elsődleges szempont volt számomra gyermekeim mentális védelme, hogy minél kevésbé sérüljön lelkiviláguk. Nem volt egyszerű feladat, mivel sajnos válásunk cseppet sem volt konfliktusmentes. A napi problémák dacára természetes igényként egyre jobban vágytam egy új, friss párkapcsolatra. Szerencsére nem sokat kellett várnom és hamar rátaláltam mostani páromra, akivel azóta is nagy boldogságban élünk. Ő szintén elvált, egy lány gyermeket nevel egyedül közel 16 éve. Mint a legtöbb társas kapcsolatban nálunk is felmerültek időszakos problémák, amik a klasszikus elvált szülők és gyerekeik neveléséből, együttéléséből fakadtak. Mivel az én gyerekeim külföldön élnek édesanyjukkal, így sajnos évente csak négyszer, ötször adódik lehetőségem a velük történő kapcsolattartásra. Annak ellenére, hogy a gyerekek és párom jól kijönnek egymással, adódtak helyzetek, minek kapcsán külső segítség bevonását láttuk a legkézenfekvőbbnek. Itt jött képbe Szilvia. Ő abszolút körültekintően közelítette meg problémánkat és mindezt hihetetlen empátiával. Hamar kialakult közöttünk az a fajta bizalom, ami elengedhetetlen a mielőbbi eredmények eléréséhez. Szakmai felkészültsége és tenni akarása hamar kézzelfogható eredményekben is megmutatkozott. Az általa javasolt módszereket jól érthető módon, életszerű példákkal tette még érthetőbbé számunkra, amikkel könnyedén tudtunk azonosulni és a való életben is frappánsan alkalmaztuk őket. Párom gyermekével látványosan javult a kettőnk közötti kommunikáció, ami nem utolsó sorban javított a párkapcsolatunk minőségén is. Szilviát azoknak a mozaik családoknak ajánlom, akik szeretnék kellő diszkréció mellett, a lehető leghatékonyabb szakmai fogásokkal megoldani magánéleti problémájukat és visszatérni egy fenntartható, harmonikus családi idillhez.

Párom és magam nevében is köszönjük Szilvia!”

Sz. Attila Budapest (ügyvezető) 

 

 „Szilvivel a coach tanfolyamon találkoztunk és együtt végeztünk. Szilvi nagyon közvetlen, humoros és melegszívű rendkívüli empátiával. Ajánlom őt azok számára, akik nehéz döntési vagy élethelyzetben vannak és valódi támogatásra és segítségre van szükségük, hogy hogyan tovább. De vigyázat, a folyamat végén nehéz lesz tőle megválni!”

Dr. Bódis Noémi Gödöllő (gazdasági vezető)

 

„Budapestről elköltözve egy kis városba, elhagyva a családi fészket, tele aggodalommal és feszültséggel, hogy vajon jó döntést hoztunk –e. Gyerekeink a felnőtté válás küszöbén, minden nap vívódva, helyes –e ennyire elengedni őket. Ilyen és hasonló kérdések közepette ismertem meg Szilvit, aki mosolyával, sugárzó jókedvvel és tele optimizmussal segített megválaszolni ezeket a kérdéseket. Ő volt az, aki igazán hitelesen tudta eljuttatni az üzenetét, hogy nem vagyok ezekkel a gondokkal. Minden találkozást úgy éltem meg vele, hogy az idő nem csak gyorsan telt, hanem minőséggel megtöltve. Köszönöm neki ezt és hálás vagyok, hogy Szilvi nemcsak egy jó szomszédom, hanem remek tanácsadóm is lett a változásokkal teli hétköznapjaimban. Csak ajánlani tudom mindenkinek! „

Gyepes Ágnes Balatonalmádi (TEVA-projektvezető)

 

Kozák-Ágó Szilvia - rólamFolyamatosan tanulok új coaching technikákat, melyek a munkám során a hatékonyabb és gyorsabb fejlődést támogatják a kliensek számára.

Büszke vagyok magamra, hogy rá mertem lépni a változás útjára, mely egy elhatározással kezdődött. Az A döntésem pedig onnantól kezdve gyökeresen változtatta meg az életem több területét is és vezetett ide, ahol most vagyok.

Hiszem, hogy ha nekem sikerült, NEKED is sikerülni fog. Csak egyszer kell egy nagyot lépni, a többi utána már a szárnyalás, néha egy kis mélyrepüléssel.

„A szakadék rendszerint nem ott van, hogy nem tudod mi lenne számodra a jó, hanem ott ahol tudod, de képtelen vagy megvalósítani.”  (Müller Péter)

Ha úgy érzed Te is valamelyik fenti élethelyzetben topogsz és nem tudod merre tovább vagy csak hiányzik valami plussz a továbblépéshez, keress meg bátran.

Tudd meg, miben segíthet neked és céljaid elérésében a coaching, egy ingyenes 20 perces, ingyenes telefonos vagy online konzultáció keretében.

Katt ide és jelentkezz az ingyenes konzultációra!